Dessvärre ligger bolaget vilande tills vidare. Anmäl till nyhetsbrev – för uppstart igen!

Vart går man på AW i Borås?

För en trevlig after work i Borås har du flera bra alternativ att välja mellan.

Varje ställe har sin unika charm och erbjuder olika upplevelser så det finns något för alla smaker. Oavsett om du är ute efter en lugn kväll med god mat eller en livlig natt med dans finns det gott om alternativ i Borås.

Lion Bar Borås

Lion Bar Borås erbjuder en avslappnad och gemytlig atmosfär där du kan njuta av allt från kall öl till goda drinkar och mat. De är kända för sin gästvänliga service och ett brett utbud av drycker till bra priser. Med ett centralt läge på Stora Brogatan 3 är det lätt att nå för både lokalbefolkningen och besökare. Lion Bar har en omtyckt uteservering och erbjuder bland annat populära rätter som plankstek

Babbel Bar & Restaurang

Babbel erbjuder mångsidiga evenemang och after work-möjligheter både för privatpersoner och företag. Deras unika upplägg innehåller:

  • Babbels Fiesta
    Ett spännande koncept där gästerna får uppleva köksmästarens handplockade urval av tapas. Maten serveras i tre omgångar och delas gemensamt vid bordet vilket främjar en glädjefylld och social atmosfär. Varje servering är en överraskning som speglar tapasens själ,  glädje, enkelhet och social samvaro. För att höja måltiden ytterligare kan gästerna välja till ett vinpaket.

  • Alltid AW
    Babbel förvandlas till en spansk AW-hub från 16:00 varje tisdag till fredag. Besökarna uppmanas att ta med sig vänner, kollegor eller till och med grannen för att njuta av en avslappnad atmosfär med spansk flair.

  • Comida
    Helglunchen på Babbel kallad ”Comida” vilket är deras sätt att erbjuda en avkopplande paus under helgen. Lördagar mellan 12.00 och 16.00 serveras en speciell lunch som bjuder in till en trevlig stund i stadsmiljö.

Dessa koncept är utformade för att ge gästerna en unik och minnesvärd upplevelse där maten inte bara är en måltid utan en del av en större social händelse.

Balthazar

Balthazar sprang fram från ambitionen att skapa något enastående, en plats som överflödar av kreativitet, intelligens och lösningar. Denna unika destination, kallad ”den perfekta platsen” erbjuder en upplevelse som omfattar diverse måltider, möten och tillfällen, allt omgärdat av en atmosfär fylld av mat med globala influenser, utsökta viner och kylig öl.

Inspirationen till Balthazars koncept kommer från en lekfull kombination av extravagans, populärkultur och historiska figurer vilket reflekterar Viskan Groups långvariga strävan efter excellens.

Som en integrerad del av Viskan Group har Balthazar blivit en samlingspunkt för alla som uppskattar god mat och samvaro. Här presenteras gästerna för en meny skapad från grunden med en modern estetik och närheten till shoppingmöjligheter vilket gör stället nästan för bra för att vara sant. Med ett erbjudande som inkluderar allt från nybakat bröd till ekologiska produkter är detta café en plats där varje detalj är noga genomtänkt.

För de som söker en aktiv after work finns Boulebaren som erbjuder möjligheten att spela boule i en vänlig tävlingsanda. Oavsett om du är ute efter att skärpa laganda på kontoret eller bara vill ha en avslappnad tid med vänner välkomnas alla till spel med en twist av strategi och överraskning. Här, där spel och lek möts är strategin att överraska motståndaren och skapa en oförglömlig upplevelse.

Vinci

Att dela en måltid sträcker sig långt bortom det simpla intaget av mat. Det är en ceremoni av samvaro, avkoppling och omsorg. På Vinci betonas denna filosofi med ett hjärtligt välkomnande till alla oavsett om anledningen är en utdragen och njutningsfull middag, en hastig måltid mitt i vardagen eller kanske enbart för att njuta av ett välvalt glas av något gott att dricka. Centrum för denna upplevelse är inte bara de kulinariska skapelserna och de utsökta dryckerna utan framförallt gemenskapen med våra gäster och vänner.

Vi på Vinci strävar efter att skapa en miljö där varje besök blir en minnesvärd stund. Våra måltider är designade för att väcka sinnen med smaker som inspirerar och en atmosfär som inbjuder till skratt och samtal. Det är en plats där tiden får ta paus, där varje bit och varje slurk bidrar till en upplevelse av glädje och välbefinnande.

Så oavsett om du söker en lugn stund för reflektion över en kopp kaffe, en spontan sammankomst med vänner över några aptitretare eller en förtrollande middag där varje rätt berättar en del av vår passion för matlagning och gästfrihet är Vinci platsen för dig. De ser fram emot att få vara en del av dina ögonblick av glädje och gemenskap och välkomnar dig att upptäcka och dela med dig av den särskilda atmosfären som endast kan upplevas på Vinci.

AW på Laserdome i Borås

Laserdome Borås erbjuder en mångfacetterad underhållningsupplevelse för ett AW i Borås som kombinerar den högintensiva aktiviteten laserdome med dess krav på snabbhet, precision och samarbete.

En arkadhall fylld med över 60 spel. Detta ger besökare av alla åldrar en unik och spännande utmaning som avviker från traditionella sporter där strategi och lagarbete premieras.

För de yngre eller för festliga tillställningar som barnkalas finns specialdesignade paket som sammanför laserdome med arkadspel för en actionfylld och minnesvärd upplevelse.

För nostalgiker erbjuds även en flipperhall med ett brett urval av spel som garanterar underhållning för alla.

Med vettiga priser och olika spelsessioner som är anpassade efter både budget och önskad varaktighet är Laserdome ett tillgängligt nöje för alla.

Beläget centralt i Borås på Bryggaregatan 18 med generösa öppettider är det lätt att inkludera ett besök i planeringen, vare sig det är för en spontan after work eller en planerad aktivitet.

För mer information om bokning och detaljer kring de olika aktiviteterna rekommenderas ett besök på Laserdome Borås officiella webbplats där prislistor och bokningsalternativ finns tillgängliga.