Dessvärre ligger bolaget vilande tills vidare. Anmäl till nyhetsbrev – för uppstart igen!

Skapa barndomsminnen under pooltaket

Tänk dig din trädgård där varje dag är fylld med äventyr och skratt under det skyddande taket av ditt pooltak! Oavsett om du är ung eller gammal så finns det alltid plats för lek och bus under denna magiska oas. Följ med oss på en resa genom en dag fylld med glädje och spänning där varje hörn av poolområdet erbjuder möjligheter till busiga äventyr.

När morgonen gryr

Som solen stiger över horisonten öppnar vi våra dörrar för en dag fylld med möjligheter. Familjen och några vänner strömmar in i din trädgård redo att utforska den spännande världen under ert pooltak. Med sprutande fontäner, vattenlekar och gömda saker finns det inget slut på upptäcktsresan som väntar.

Först tar vi oss an något av alla våra spel och lekar för att komma upp i rätt tävlingsstämning och bli lite varma innan ni dyker i er pool. Med stoj av glädje och förväntan drar vi unddan vårt pooltak och kastar vi oss ner i vattnet, känslan av det svala vattnet i våra ansikten och som som skvätter runt oss. Ingen kan motstå att leka och busa när adrenalinet rusar genom våra ådror!

Efter en rad våghalsiga äventyr är det dags att utforska de gömda skatterna under pooltaket. Bakom det skummande vattenfallet väntar en grotta fylld med överraskningar och spännande upptäckter. Med nyfikenheten som vår ledstjärna klättrar vi genom det skummande vattnet och in i grottans dunkla skugga. Där inne finner vi en skattkista fylld med leksaker och flytande ringar, vilket bara ökar vår leklust.

Som dagen går mot sitt slut och solen börjar sänka sig över horisonten, lämnar gästerna med trötta leenden och lyckliga hjärtan. Men minnena från dagens äventyr kommer att följa med oss hem och stanna kvar i våra hjärtan för alltid.

Så, nästa gång du letar efter en plats att bada och busa besök en vän med en härlig linerpool och som har ett pooltak, eller ett spabad med spabadstak, inte fel det heller och då spelar inte vädret någon roll.