Dessvärre ligger bolaget vilande tills vidare. Anmäl till nyhetsbrev – för uppstart igen!

Ny Rubiks Kub - SHASHIBO MAGNETPUSSEL

Shashibo – en revolutionerande pusselkub som fascinerar och inspirerar har snabbt blivit en favorit bland pusselentusiaster och kreativa tänkare världen över. Namnet Shashibo är en sammanslagning av orden ”shape” och ”box”, vilket passande beskriver dess unika egenskaper. Denna innovativa kub är mer än bara en leksak  den är en konstnärlig och vetenskaplig utforskning av geometri och magnetism.

Shashibo: Mer än Bara en Leksak, Ett Verktyg för Kreativitet och Lärande

Shashibo magnetiska pussel är designad med estetik och funktionalitet i åtanke är varje Shashibo kub utrustad med starka magneter och konstruerad av robusta, högkvalitativa material. Dess yttre pryds av olika färgrika och iögonfallande mönster skapade av olika konstnärer inklusive Laurence Gartel, känd för sin digitala konst. Mönstren som sträcker sig från abstrakta kompositioner till komplexa optiska illusioner bidrar till Shashibos visuella tilltal och gör varje variant unik.

Shashibos förmåga att transformeras till över 70 olika former är dess mest anmärkningsvärda egenskap. Genom att vika och vrida kuben kan användarna skapa en mängd olika tredimensionella konfigurationer, allt från enkla geometriska former till mer komplexa och abstrakta strukturer. Denna flexibilitet stimulerar spatial förmåga och kreativt tänkande vilket gör Shashibo magnetisk kub till ett utmärkt pedagogiskt verktyg samt ett underhållande tidsfördriv.

Shashibo Tar Pusselvärlden med Storm

Shashibos attraktion ligger inte bara i dess fysiska transformation utan också i det sätt det engagerar sinnen.

Det är en utmaning för både hjärnan och händerna samt  erbjuder en sällsynt kombination av taktil och mental stimulans. Dessutom fungerar den som en utmärkt stresslindrare där det lugnande och terapeutiska värdet i att manipulera och utforska dess olika former inte bör underskattas.

Shashibo är mer än bara ett pussel; det är en konstform, ett pedagogiskt verktyg och en källa till oändlig underhållning. Det passar personer i alla åldrar, från barn som utforskar rumslig perception till vuxna som söker en kreativ avkoppling från vardagen. Dess popularitet har vuxit stadigt med en växande gemenskap av entusiaster som delar sina skapelser och upptäckter online vilket ytterligare bevisar dess universella dragningskraft.

Shashibo erbjuder en unik upplevelse som kombinerar konst, vetenskap och lek och fortsätter att fascinera och inspirera människor runt om i världen.